Što radimo

Proces dizajna, razvoja ili SEO optimizacije nije jednostavan. Dajemo sve od sebe da po isporuci projekta svi budu zadovoljni pritom misleći na sve bitne tehničke i netehničke stavke projekta.

Dizajn

UX/UI dizajn

Koristeći stečena znanja, prateći dizajnerske trendove i ponašanja korisnika, dizajniramo učinkovita korisnička iskustva koja kod krajnjeg korisnika izazivaju “wow” efekt.

Razvoj

Izrada web trgovina

Izrada web shopa koji stvarno prodaje usluge trebala bi uvelike imati prednost od onog web shopa koji samo lijepo izgleda. Mi smo tu da vaša web trgovina lijepo izgleda, bude korisnički usmjerena te pri tome donosi prodajne rezultate.

Izrada web stranica

Nekad davno web stranica je bila isključivo online posjetnica nekog poduzeća. Danas u “digitalno doba” web stranica mora donositi upite. U suprotnome, isto je kao da je niti nemate. Tu smo da vam pomognemo iskoristiti puni potencijal koji “digitalno doba” pruža.

SEO

Optimizacija za tražilice

Web stranice ili web trgovine koje nisu ispravno optimizirane za tražilice u većini slučajeva ne donose nikakve prihode, a povratak uloženih sredstava u dizaj i razvoj je predug. Naše već testirane metode optimizacije ne samo da će početi generirati upite/prodaje već će konkurenciju ostaviti daleko iza vas.